Het oosters gestoomde broodje

Het oosters gestoomde broodje

De authentieke bapao's van Tjendrawasih zijn rijkelijk gevuld met o.a. kippenvlees, varkensvlees of rundvlees. Ook verkrijgbaar in mini bapao's.

De broodjes zijn snel en gemakkelijk te verwarmen in de magnetron. Ideaal als hartige lunch of als verantwoord tussendoortje. Ook lekker met chilisaus!

Meer informatie over de bapao's? Bel: 072 - 540 27 27 of vul het contactformulier in.

Hieronder ons bapao assortiment:

Bapao varken

Een oosters gestoomd broodje rijkelijk gevuld met heerlijk mager varkensvlees. De vleesvulling is bereid met oosterse kruiden en specerijen.

 

Bapao kip

Een Indisch gestoomd broodje gevuld met heerlijk mals kippenvlees.
De kippenvulling is bereid met oosterse kruiden en specerijen.

 

Bapao varken pikant

Een rijkelijk gevuld oosters gestoomd broodje met heerlijk mager varkensvlees. Lekker pittig door de toegevoegde sambal. De vleesvulling is bereid met oosterse kruiden en specerijen.

 

Bapao rund

De runderbapao is een oosters gestoomd broodje gevuld met heerlijk mals rundvlees. De vulling is bereid met oriëntaalse kruiden en specerijen.

 

Bapao mini varken

Oosters gestoomde mini broodjes, rijkelijk gevuld met heerlijk mager varkensvlees. De vleesvulling is bereid met Oosterse kruiden en specerijen.

 

Bapao mini kip

Oosterse gestoomde mini broodjes gevuld met heerlijk mals kippenvlees. De kippenvulling is bereid met Oosterse kruiden en specerijen.

 

Bapao mini rund pikant

Oosters gestoomde mini broodjes gevuld met heerlijk pikant rundvlees. De vulling is bereid met sambal, oosterse kruiden en specerijen.