Convenience broodsnacks

Convenience broodsnacks

Tjendrawasih is uw gesprekspartner voor nieuw te ontwikkelen snack- en brood convenience producten. Deze producten bieden wij zowel aan in diepvries als koelvers.

Er is een toenemende vraag naar kwalitatieve “gemaksproducten”. Wij stellen ons dan ook voortdurend op de hoogte van trends op het gebied van food. Deze vertalen wij vervolgens naar kwalitatief hoogwaardige producten die voldoen aan de wensen en de veranderende levensstijl van de moderne consument. Onze inspiratie kent geen grenzen en onze recepten vinden hun oorsprong in de culinaire tradities van vele landen.

Innovatieve producten
Door de toewijding van ons personeel, actuele markt- en consumentenkennis en gebruik van de modernste productietechnieken (incl. een eigen bereidingskeuken), maakt Tjendrawasih innovatieve producten van uitstekende kwaliteit die bovenal erg lekker zijn.

Betrokkenheid, motivatie, creativiteit, efficiency en continue verbetering vormen de basis van een constante hoogwaardige productie. Dit geeft ons de mogelijkheid in te spelen op actuele marktomstandigheden.

Ook kunnen wij onder private label produceren. Deze mogelijkheden zijn er voor verschillende kanalen van retail en foodservice tot export.

 We komen graag met u in contact om gezamenlijk uw wensen te bespreken.

Bel: 072 - 540 27 27 of vul het contactformulier in.


Hieronder ons convenience (brood) snack assortiment:

Pita shoarma

In de oven gebakken gesloten broodje shoarma met lekker gekruid vlees. Heerlijk met knoflooksaus.

Pita Tandoori

In de oven gebakken gesloten broodje met lekkere stukjes kip in een heerlijke tandoorisaus.

Open Top Indische Kipsaté

Een open wit broodje met gebakken uitjes gevuld met een Indisch gekruide satésaus en mooie stukken kip.

Open Top Chicken Masala

Een open maïsbroodje met een rijke vulling van kipstukjes, amandelschaafsel en rozijnen. 

Open Top Egg Bacon

Een open meergranenbroodje met een licht gekruide vulling van ei en reepjes bacon. Een gemakkelijk en smakelijk broodje voor het ontbijt of lunch.

Twisted Top

Verdraaid lekkere bapao met een authentieke Aziatische vulling en een ambachtelijke uitstraling.

Bapao Party Mix

Een mix van bapao kip, rund en varken pikant. Een origineel lekkere traktatie handig geserveerd op een traytje dat zo de magnetron in kan.