Heerlijke oriëntaalse snacks

Heerlijke oriëntaalse snacks

Hartige Indische lekkernijen voor bij de borrel of als tussendoortje. De oriëntaalse snacks van Tjendrawasih zijn met zorg bereid in eigen keuken. Verwen uw gasten met bv de party pasteitjes. De snacks smaken ook lekker met chilisaus of sambal.

Meer informatie? Bel 072 - 540 27 27 of vul het contactformulier in.

Hieronder ons oriëntaals snack assortiment:

Risolles varken

Een krokant gepaneerd flensje rijkelijk gevuld met heerlijke varkensragout. Lekker als hartig tussendoortje of als onderdeel van uw lunch.

Risolles kip

Een krokant gepaneerd flensje rijkelijk gevuld met heerlijke kippenragout. Ideaal als hartig tussendoortje of als onderdeel van uw lunch.

Lemper kip

Een authentiek Indische snack. De ketanrijst is gestoomd in kokosmelk. Door de iets zoete kippenvulling is de lemper een exotische traktatie. De vulling is bereid met oosterse kruiden en specerijen.

Loempia kip

Een rijk gevulde Indische loempia met mals kippenvlees en verse knapperige groenten. De krokante loempia is lekker als lunch of als voorgerecht. Heerlijk met sweet chilisaus of sambal. 

Loempia vegetarisch

De Indische loempia is rijkelijk gevuld met diverse knapperige groenten. De krokante loempia is lekker als lunch, tussendoortje of als voorgerecht. Ook lekker met sweet chilisaus of sambal.

Pastei kip

De pastei kip is een hartige snack gevuld met mals kippenvlees en diverse groenten in een halfrond flensje. De vulling is bereid met oosterse kruiden en specerijen. Een heerlijk tussendoortje!

Pastei party

De pasteitjes uit de pastei party zijn leuke kleine hartige hapjes gevuld met lekker gekruid mager varkensvlees. Deze borrelhapjes zijn ideaal als traktatie op uw feestje of als lekker tussendoortje.

Pastei varken

De varkenspastei is rijk gevuld met lekker gekruid mager varkensvlees en diverse groenten, omhuld in een halfrond flensje. Lekker met chilisaus.

Loempia Vietnamees

De Vietnamese loempia is heerlijk krokant en gevuld met fijn mals kippenvlees en verse groenten. Deze hartige loempia is ideaal als pittig tussendoortje of traktatie.